title image

Videochatul si viata amoroasa

Videochatul si viata amoroasa

Daca vrei sa te apuci de videochat, cu siguranta te-ai intrebat deja cum se impaca acest domeniu cu viata amoroasa. Exista multe modele de videochat care au probleme cu iubitii din aceasta cauza, la fel cum exista si modele care stiu exact cum sa gestioneze astfel de situatii. Astazi te vom invata cum sa procedezi in situatia in care ai un iubit dar in acelasi timp iti doresti o cariera in videochat.

 

Elimina prejudecatile

Principalul motiv pentru care barbatii sunt atat de sceptici atunci cand vine vorba de videochat sunt prejudecatile care circula in jurul nostru. Daca vrei sa nu ai probleme in viata ta amoroasa din cauza videochatului, ar fi bine sa elimini pe rand toate prejudecatile. Cum faci asta? Simplu. Discutand cu iubitul tau despre ce presupune cu adevarat job-ul de model de videochat. Poti incepe cu partea morala si legala a acestui job.

 

Important este sa il faci sa inteleaga ca acest job este ca oricare altul si ca nu exista nimic imoral sau ilegal in practicarea lui. Desigur, el va aduce ca argument principal faptul ca trebuie sa umbli in tinute sumare si provocatoare pentru a atrage atentia membrilor. Si e normal sa se opuna in aceste conditii unui job in industria videochatului. Insa trebuie sa il faci sa inteleaga faptul ca barbatii nu platesc sa te vada in tinute sumare, ci sa intretii atmosfera, sa porti conversatii cu ei, sa ii asculti si sa fii empatica. Partea fizica conteaza doar la prima vedere, personalitatea si atitudinea fiind cea care iti aduce castigurile in cont.

 

Fii sincera..sau nu

Exista doua tipuri de barbati, cei open-minded care vor accepta relativ usor faptul ca iubita lor este model de videochat si cei care se opun cu desavarsire indiferent de ce argumente pro ai aduce. In functie de cum gandeste iubitul tau, ai doua variante la dispozitie: ori esti sincera si spui totul despre job-ul de model de videochat, ori ii ascunzi acest lucru la inceput si incerci pe parcurs sa il obisnuiesti cu acest gand, urmand ca la final sa ii spui faptul ca te-ai angajat intr-un studio de videochat. Explica-i faptul videochatul nu este despre vulgaritate sau sex, ci doar despre comunicare. Pentru multi utilizatori, camerele de videochat reprezinta o evadare din realitate, un moment de respiro intr-o viata agitata, asa ca, nu are de ce sa isi faca griji.

 

Ce alegi – iubirea sau independenta financiara?

Ce faci daca iubitul tau nu vrea sa accepte deloc faptul ca tu vrei sa fii un model de videochat? Renunti la visul tau sau la iubire? Iti doresti o viata alaturi de o persoana care nu iti intelege dorintele sau una lipsita de griji, in care poti face ce vrei? Este o decizie extrem de grea, in urma careia viata ta se va schimba radical. Iar ca sa iei cea mai buna decizie, trebuie sa te gandesti foarte bine la ce iti doresti pentru tine si pentru relatia voastra. In final, doar tu poti raspunde la intrebarea: Ce e mai important – iubirea sau banii? Poti alege iubirea si sa traiesti cu regretul ca nu ai facut ce vroiai sau poti alege banii si sa speri ca vei da peste un barbat intelegator, care te va iubi indiferent de job-ul pe care il ai. Fiecare decizie pe care o iei in viata este ca o loterie – poti pierde sau poti castiga. Important este sa iti asumi riscurile si consecintele deciziilor luate.

 

Daca alegi videochatul, noi abia asteptam sa te cunoastem! Cu siguranta nu vei regreta aceasta alegere!