title image

Legalitate videochat

Videochatul este legal in tara noastra
Cherry Studio Videochat Ploiesti

La Cherry Studio, siguranta ta este pe primul loc

Videochatul este legal in tara noastra, indiferent de ce ar spune multe persoane ce prefera sa se lase influentate de mituri sau prejudecati. De altfel, activitatea de videochat nu a fost niciodata ilegala in Romania. Exista insa o diferenta intre legalitate si respectarea legilor. Chiar daca videochatul este reglementat prin lege, multe studiouri sau afaceri din acest domeniu nu respecta legislatia in vigoare. Acest lucru nu se intampla si la Cherry Studio!

Contract de munca incheiat

In momentul in care iti doresti un job de model in studioul nostru de videochat si treci de interviul nostru, vom incheia un contract de colaborare si ne vom asigura ca toate taxele si contributiile la stat sunt platite in numele tau. Orice activitate pe care o desfasuram are loc intr-o forma legala. Lucrand in baza unui contract de colaborare, poti fi si tu sigura ca iti vei primi la timp castigurile, ca vei avea parte de concediu de odihna si ca vei beneficia de toate avantajele pe care le are oricare colaborator al studioului nostru.

Interviu online

Ne dorim ca tu sa ai un mediu de lucru confortabil, care respecta prevederile legale

Angajari videochat Ploiesti

Spatiu de munca

Ca orice job in industria prestarilor de servicii, vei avea parte de un spatiu de lucru doar al tau, dotat cu tot echipamentul de care ai nevoie pentru a-ti desfasura activitatea in cele mai bune conditii. In momentul in care semnam contractul de munca, ne luam responsabilitatea de a-ti pune la dispozitie toate cele necesare pentru a incepe lucrul imediat.

Toate echipamentele pe care le folosim sunt legale, iar fiecare computer are licenta software pentru toate programele instalate si utilizate, dupa cum prevede legea.

Angajari videochat Ploiesti

Confidentialitate

Confidentialitatea este extrem de importanta in domeniul videochatului. Tocmai de aceea, in contractul de munca vor fi stipulate si clauze de confidentialitate prin care studioul nostru de videochat se obliga sa nu dezvaluie identitatea ta sau date personale unor terte persoane. Mai mult detalii despre confidentialitate in cadrul Cherry Studio poti afla prin accesarea sectiunii Confidentialitate.

Angajari videochat Bucuresti

Accesul minorilor interzis

Legea interzice accesul minorilor in studiourile de videochat. Prin urmare, nu angajam decat persoane care au implinit 18 ani, iar acest lucru va fi demonstrat inca de la interviu, atunci cand va trebui sa ne prezinti buletinul.

In plus, nu incurajam si nu acceptam activitatea de videochat in cuplu in cadrul studioului nostru de videochat, avand in vedere ca acest lucru este ilegal pe teritoriul Romaniei.

Orice studio de videochat ar trebui sa respecte legislatia in vigoare din mai multe considerente, cel mai important fiind protectia si siguranta modelelor. La Cherry Studio, siguranta ta este pe primul loc.
Ne dorim ca tu sa ai un mediu de lucru confortabil, care respecta prevederile legale, sa te bucuri de aceleasi beneficii ca un angajat intr-o oricare alta firma de prestari servicii si sa nu iti faci griji ca ai putea avea la un moment dat probleme cu Administratia financiara pentru ca nu ti-ai platit taxele si contributiile la stat sau ca ai putea primi vreo amenda pentru lucrul ”la negru”.
Colegele noastre sunt extrem de relaxate stiind ca lucreaza legal, fara sa se ascunda de cineva si ca in acelasi timp pot beneficia de castiguri atat de mari!

La Cherry Studio, siguranta ta este pe primul loc