title image

Acasa sau Studio?

Avantajele colaborarii cu un studio de videochat legal
Angajari videochat Bucuresti

Acasa sau la Studio?

Una dintre cele mai vehiculate intrebari atunci cand vine vorba de videochat este: acasa sau la studio? Majoritatea tinerelor considera ca videochat-ul practicat de acasa este mult mai avantajos, insa lucrurile nu stau chiar asa in realitate. Iata care sunt avantajele si dezavantajele fiecarei optiuni!

Angajari videochat Bucuresti

Videochat de acasa

Acum cativa ani era la moda sa faci videochat de acasa, din propriul dormitor. Intre timp, au inceput sa apara din ce in ce mai multe studiouri de videochat, cum este si Cherry Studio, care iti ofera toate conditiile pentru a realiza aceasta activitate intr-un cadrul legal si mult mai organizat.

Unii spun ca videochatul praticat acasa iti ofera mai mult confort. Cu alte cuvinte, nu va trebui sa iti pierzi timpul pe drum pana la studioul de videochat si iti poti face programul dupa cum vrei tu. In acelasi timp insa, acest lucru poate si un dezavantaj. Dormitorul nu este nicidecum un mediu profesionist, cu un decor potrivit pentru videochat, iar dispozitivele si echipamentele pe care le ai la indemana s-ar putea sa nu fie cele mai performante, Toate acestea ar putea sa iti afecteze castigurile. Avantajul programului poate fi din nou doar un miraj pentru ca daca nu esti o persoana organizata, s-ar putea ca totul sa se tranforme intr-un haos si castigurile sa nu fie pe masura asteptarilor tale.

Un alt avantaj care poate fi la fel de usor un dezavantaj este confidentialitatea. Ai crede ca in interiorul casei tale te bucuri de mai multa siguranta si confidentialitate. Ce faci insa atunci cand primesti o vizita inopinanta de la o ruda sau un prieten chiar in timpul programului? Nu poti fi niciodata 100% sigura ca nimeni si nimic nu te va deranja.

Este adevarat ca daca vrei sa practici videochat de acasa, pe cont propriu, castigurile iti revin tie in proportie de 100%, insa, trebuie sa iei in considerare si faptul ca daca nu ai un decor profesionist si echipamente de cea mai buna calitate, castigurilor nu vor fi niciodata la fel de mari ca in cazul unui studio de videochat. Daca acum 5-6 ani, era deajuns sa ai o camere web si sa faci videochat din dormitor, astazi pretentiile clientilor au crescut.

Castigurile mari din videochat reprezinta un avantaj major al practicarii videochatului din studio

Angajari videochat Bucuresti

Videochat din studio

Activitatea intr-un studio de videochat 100% legal, cum este Cherry Studio, are multe avantaje pe care ar fi bine sa le iei in considerare. Primul si cel mai important este cadrul in care se desfasoara toata activitatea. Vei avea parte de un decor de vis, realizat de profesionisti care au studiat nevoile clientilor, de echipamente de ultima generatie, de lumini care sa iti puna in valoare atuurile, iar toate aceste lucruri iti pot aduce castiguri insemnate. Daca tot vorbim de castiguri, acestea reprezinta un alt avantaj al videochatului din studio. Pe langa comisioanele pe care le primesti si care pornesc de la 50%, in functie de timpul petrecut online, primesti si diverse bonusuri si alte facilitati de care te vei bucura.

Un avantaj major al unui studio de videochat este contractul de colaborare, iar acest contract iti aduce aceleasi beneficii ca si oricarui alt angajat. Vom plati toate taxele si contributiile la stat, vei avea parte de asigurare medicala, de concedii de odihna si multe altele. Vei avea parte de confidentialitate, identitatea ta nu va fi divulgata nimanui si imaginea ta nu va avea de suferit.

Nu in ultimul rand, in cadrul unui studio de videochat vei avea parte de training intensiv. La Cherry Studio exista oameni care te vor invata cum sa te prezinti in fata camerei, cum sa ai atitudinea perfecta si ce poti face pentru a-ti maximiza castigurile. Aplica pentru un interviu la Cherry Studio si afla mai multe despre avantajele pe care ti le ofera practicarea videochatului intr-un studio profesionist!