title image

Videochat adult vs non-adult

Videochat adult vs non-adult

Daca vrei sa intri si tu in acest domeniu al videochat-ului, ci siguranta ai citit multe despre el, printre care si faptul ca videochatul se imparte in doua categorii: adult si non-adult. Odata cu aceaste doua categorii sunt spulberate si prejudecatile care spun ca in videochat totul este despre nuditate si vulgaritate. Sa vedem ce presupune fiecare ramura a videochat-ului si cui se recomanda in mod special.

 

Videochatul adult

Majoritatea modelelor de videochat opteaza pentru varianta adult pentru ca acestea aduc si cele mai mari castiguri. Practic, atunci cand vorbim de profilul adult, vorbim de o implicare erotica si senzuala din partea modelului. Accentul este pus pe partea fizica si pe capacitatile de seductie ale modelului. In cadrul videochatului adult, modelul indeplineste fanteziile tuturor clientilor, ii anima si ii distreaza in timp ce ii seduce subtil prin zambete, dansuri erotice sau costumatii cat mai senzuale. Machiajul si coafura au un rol important in cadrul videochatului adult, ele fiind cele care intregesc personajul pe care il joaca modelul.

 

Videochatul adult se recomanda mai mult persoanelor dezinvolte, care nu se sfiesc sa isi foloseasca atuurile fizice pentru a seduce clientii si implicit pentru a-si creste castigurile. Atentie, acest lucru nu este unul ce ar trebui condamnat. Fiecare femeie ar trebui sa fie mandra de fizicul ei si sa se iubeasca pe sine inainte de toate.

 

 

 

Videochatul non-adult

Videochatul non-adult incepe sa fie din ce in ce mai des intalnit si in studiourile din Romania. Clientii care cauta modele de videochat non-adult nu sunt atat de interesati de aspectul fizic, ci de socializare. Ei cauta in mod special o companie feminina, placuta si cu o atitudine deschisa cu care poate discuta. Acesti clienti au nevoie de cele mai multe ori de o persoana care sa ii asculte si sa ii aprobe in tot ce spun, uneori chiar sa le dea sfaturi.

 

Acest tip de videochat este potrivit mai ales persoanelor care stiu cum sa poate o conversatie, cum sa il asculte pe celalalt si sa se modeleze dupa el. In videochatul non-adult este important sa anticipezi ce vrea clientul de la tine si sa empatizezi cu el. In acest sens, principalele calitati pe care un model de videochat non-adult ar trebui sa le aiba este capacitatea de a socializa si de a-i intelege pe cei din jur. Un alt lucru pe care trebuie sa il faci in calitate de model de videochat non-adult este sa creezi un mediu pozitiv si relaxant, in care clientul sa se simta in siguranta si sa simta ca se poate destainui fara niciun fel de problema. Nu uita, cu cat sta clientul mai mult pe chat, cu atat mai mult vei castiga. Si daca in cazul videochatului adult iti poti folosi armele de seductie pentru a atrage si mentine clientii cat mai mult timp, in cazul videochatului non-adult, singura arma pe care o ai este comunicarea.

 

Asadar, putem spune ca videochatul non-adult este mai mult pentru modelele care nu se simt chiar atat de confortabil sa isi foloseasca trupul pentru a atrage clienti, ci sunt experte in arta comunicarii.

 

Dupa cum poti observa, domeniului videochatului este unul destul de complex care promoveaza nu doar seductia, ci si inteligenta, capacitatea de a intretine o conversatie. Cel mai important lucru este sa gasesti ramura care ti se potriveste cel mai bine, adult sau non-adult, si sa profiti de ajutorul celor din jur, de la colege pana la traineri, pentru a deveni din ce in ce mai buna!