title image

Varsta conteaza in videochat?

Varsta conteaza in videochat?

Una dintre cele mai frecvente intrebari pe care le intalnim in domeniul videochatului este legata de varsta pe care trebuie sa o ai pentru a intra in acest domeniu. Ca sa poti fi model de videochat cu acte in regula, cum ar spune unii, trebuie sa ai 18 ani impliniti, insa nu exista o limita de varsta pentru a face aceasta meserie.

 

Varsta nu este importanta in videochat! Un model de videochat de 20 de ani poate face treaba la fel de buna ca unul de 35 de ani. Am intalnit persoane care nu isi afisau varsta pe care o au si paseau in studioul de videochat cu la fel de multa mandrie si incredere in fortele proprii ca modele cu o anumita experienta in spate.

 

De ce nu este atat de importanta varsta in videochat? Pentru ca exista clienti de toate varstele care implicit au nevoi diferite. Persoanele cu o anumita varsta sunt interesate mai mult de modelele inteligente, cu care sa aiba ce discuta mult timp, iar modelele cu o anumita varsta si experienta de viata le poate satisface aceasta nevoie. De cealalta parte, clientii mai tineri pun accent mai mult pe aspectul fizic si pe partea senzuala, sexuala am putea spune, a interactiunii.

 

 

In videochat exista loc pentru toata lumea, de toate varstele. Unele persoane cu o anumita varsta ezita sa intre in aceast domeniu pentru ca se gandesc ca trebuie sa arate ca un fotomodel. Aceasta nu este decat una dintre preconceptiile care circula in spatiul public atunci cand vine vorba de videochat. Adevarul este ca nu conteaza atat de mult aspectul fizic, cat conteaza aspectul ingrijit. Ca model de videochat, trebuie sa acorzi atentie suficienta aspectului tau, sa iti alegi cu grija hainele si accesoriile, sa ai un machiaj si o coafura impecabila, care sa completeze tinuta. Si asta nu e tot, atitudinea este la fel de important ca aspectul ingrijit. Un zambet sincer pe buze, un limbaj non-verbal adecvat te pot ajuta mult in drumul tau catre succes.

 

Varsta nu conteaza in videochat! Conteaza abilitatile de comunicare si de socializare cu interlocutorul, capacitatea de a empatiza cu el, de a-l asculta cu mare atentie si de a sti cum sa conduci discutia astfel incat sa il tii in camera de chat cat mai mult timp. Pentru ca la final, te vei alege nu doar cu mai multi bani in cont, ci si cu o noua experienta de viata. Fiecare interactiune cu un client te va invata ceva si fiecare discutie te va aduce cu un pas mai aproape de maturizare. Poti privi videochatul ca o oportunitate buna de a te maturiza si de a-ti contura personalitatea pentru ca un astfel de job te poate ajuta sa iti cresti increderea in tine si sa treci mai usor peste prejudecatile din jurul tau. Un job de model de videochat te face sa fii mult mai atenta la nevoile celor din jurul tau, sa fii mai saritoare si sa empatizezi cu emotiile lor.

 

Daca esti trecuta de prima tinerete, un job de model de videochat te va ajuta sa te iubesti mai mult si iti va da ocazia sa te cunosti mult mai bine, asa cum poate nu ai facut-o pana acum. Interactiunile cu clienti iti vor demonstra ca intotdeauna e loc de mai bine si ca evolutia ta nu inceteaza niciodata. Un job de model de videochat te va ajuta sa intelegi ca varsta chiar nu conteaza si ca iti poti indeplini visele oricand, daca asta iti doresti cu adevarat, fara sa iti pese prea mult de parerea celor din jurul tau.

 

Asa ca, daca ai este 18 ani, te asteptam la un interviu pentru a cunoaste mai bine lumea videochatului! Iti promitem o experienta de neuitat!