title image

Look impecabil

Look impecabil

Aspectul fizic este important in domeniul videochat-ului, insa nu ne referim neaparat la trasaturile fetei sau la dimensiunile corporale, ci mai mult la aspectul ingrijit, la piesele vestimentare alese, la make-up si par. Ca sa atragi atentia membrilor, ai nevoie de un look perfect, de la A la Z. Fiecare element din garderoba trebuie ales cu foarte mare atentie, iar machiajul si parul sa completeze armonios tinuta aleasa.

 

Am pregatit pentru tine cateva sfaturi care te vor ajuta sa faci cele mai bune alegeri atunci cand te pregatesti sa intri in studioul de videochat.

  1. Articole vestimentare de calitate

Intr-un studio de videochat, intr-un decor luxuriant, functioneaza foarte bine articolele vestimentare pline de senzualitate, insa acestea trebuie sa fie de calitate. Un body care te strange prea tare sau este realizat dintr-un material de proasta calitate te va face sa te simti inconfortabil, iar acest lucru se va vedea si in prezenta ta in fata camerei. Alege intotdeauna acele piese vestimentare care nu te incomodeaza, dar care te fac sa te simti frumoasa si stralucitoare din toate punctele de vedere. Ai grija sa nu depasesti limita si sa te duci prea mult in sfera vulgarului, daca nu iti doresti acest lucru. De cealalta parte, hainele mult prea comode sau banale s-ar putea sa nu atraga chiar atat de tare atentia, iar castigurile tale sa aiba de suferit. Incearca sa gasesti un echilibru!

 

  1. Nu exagera cu un machiaj dramatic

Gene false mult prea lungi sau un machiaj tip smokey eyes mult prea pronuntat nu reprezinta cea mai buna alegere pentru un model de videochat. Este adevarat ca ai nevoie de un machiaj intensificat, avand in vedere luminile din studio, dar nu este cazul sa exagerezi si sa duci lucrurile intr-o zona mult prea dramatica. Machiajul trebuie in primul rand sa iti puna in valoare trasaturile fetei, sa ascunda imperfectiunile si sa iti dea acel aer sofisticat si senzual.

 

Machiajul tip cat eyes este preferat de modelele de videochat pentru ca le da si un aer misterios, insa el nu este definitoriu pentru acest domeniu. Practic, poti opta pentru orice tip de machiaj, atata timp cat el se imbina armonios cu tinuta aleasa si te pune in evidenta. Desigur, te poti lasa oricand pe mana specialistilor din studioul de videochat pentru a te asigura ca la final vei avea un look perfect.

 

 

  1. Opteaza pentru o coafura indrazneata

Uita de coafurile simple si opteaza pentru ceva mai indraznet! Trebuie sa te afisezi membrilor tai intr-un mod diferit in fiecare zi, pentru a sparge monotonia, asa ca, nu ezita sa optezi pentru tot felul de bucle, cocuri, impletituri sau chiar peruci pentru a surprinde. Inainte de a intra in studioul de videochat, asigura-te ca parul este impecabil si vei vedea ca si tu te vei simti mult mai bine!

 

Un look perfect iti poate asigura succesul, insa el este completat de un decor de vis. Nu mai este un secret faptul ca decorul camerei a devenit un element important in cadrul sesiunilor de videochat si ca totul trebuie sa fie la locul lui, incepand de la lenjerie si pana la accesorii precum lumanari sau flori amplasate strategic. In plus, pentru a-ti pune in evidenta make-up, parul si vestimentatia, trebuie sa gasesti lumina si unghiul perfect in care sa stai. Dar aceste lucruri le vei invata si pe parcurs de la trainerii care se vor ocupa indeaproape de evolutia ta in cadrul studioului de videochat!