title image

Intrebari frecvente

Cherry Studio Videochat Bucuresti
Studio videochat Ploiesti

Intrebari despre videochat

Ai intrebari? Noi iti oferim raspunsuri despre ce inseamna videochatul si de ce sa colaborezi cu Cherry Studio

Ce presupune interviul de angajare?

Multe fete cred ca in cadrul interviului de angajare vor trebui sa dea probe practice, insa acest lucru nu se va intampla. Interviul de angajare este de fapt o discutie libera care ne ajuta sa ne dam seama daca esti potrivita pentru acest job. Iti vom explica mai multe detalii despre cum va decurge colaborarea, despre sistemul nostru de plata si conditiile de lucru. Daca esti o persoana serioasa si care doreste sa se dezvolte in acest domeniu, atunci cu siguranta ne vom mai revedea!

Am vreo sansa sa fiu aleasa daca nu am experienta?

Experienta nu este un criteriu chiar atat de important pentru noi. Daca ai 18 ani impliniti, esti sociabila. stii limba engleza cel putin la un nivel conversational si ai un aspect fizic placut, ai sanse foarte mari sa fii aleasa. Trainerii nostri se vor ocupa ulterior de pregatirea ta pentru videochat si cu putin ajutor din partea lor, vei incepe sa evoluezi.

Cat de mari sunt castigurile?

Comisioanele noastre sunt cuprinse intre 50-65% din incasari. In prima luna, pana prinzi experienta, poti castiga intre 500-1.000 $, insa au existat si situatii in care modelele au depasit aceasta medie datorita seriozitatii si implicarii intense in aceasta activitate. Castigurile vor creste treptat in functie de cat de mult timp acorzi videochat-ului. Media lunara la Cherry Studio este de 3.000 $, insa ea poate fi depasita cu usurinta.

Cat de mult conteaza aspectul fizic?

Daca ar fi sa punem intr-o balanta aspectul fizic si personalitate, atunci balanta ar inclina cu siguranta inspre personalitate. Nu trebuie sa ai dimensiuni de fotomodel pentru a face videochat. Este mult mai important sa stii sa te faci placuta, sa empatizezi cu clientii si sa ii intelegi. Daca ai o atitudine pozitiva si un zambet cald, poti cuceri pe oricine!

Este asigurata confidentialitatea?

Da! Confidentialitatea este un element extrem de important in videochat! Ne vom asigura ca imaginea ta nu va avea de suferit si nu vom divulga informatii personale catre terte persoane. Mai mult decat atat, site-urile de videochat cu care colaboram nu pot fi accesate din Romania, asa ca, nimeni nu va sti ca lucrezi pentru un studio de videochat.

Programul este flexibil?

Unul dintre cele mai mari avantaje ale unui job de model in studioul nostru de videochat este programul flexibil. Poti opta pentru una dintre cele 3 ture de lucru (de dimineata, dupa-masa sau noapte) in functie de timpul disponibil. In plus, daca se iveste vreo problema sau vreo urgenta, poti discuta cu noi deschis pentru a gasi solutii.

Trebuie sa ma dezbrac in fata camerei?

Multe fete confunda nuditatea cu videochatul. Nu trebuie sa te dezbraci daca nu vrei acest lucru. Exista 2 sectiuni: una de adult in care este incurajata nuditatea si erotismul, folosirea jucariilor erotice si a tinutelor incitante, si una de non-adult in care accentul este pus pe partea de socializare si de intelegere a clientilor. Depinde doar de tine in ce sectiune vrei sa iti desfasori activitatea.

Ce se intampla cu pozele si filmuletele video realizate in scop de promovare?

Toate modelele participa la un moment dat la sedinte foto, iar pozele si filmuletele sunt folosite exclusiv pentru promovarea pe site-urile de videochat. Nu vom folosi niciodata aceste poze si in alte scopuri, iar acest lucru este stipulat si in contract.

Spatiile de lucru sunt individuale?

Da, intimitatea este importanta in domeniul videochatului! Fiecare model are propria camera atunci cand intra in tura de lucru. Poti fi sigura ca pe parcursul orelor de lucru nu vei deranjata de nimeni si iti vei putea desfasura activitatea in liniste.

Comisioanele pornesc de la 50% in functie de timpul petrecut online, pe langa aceste comisioane, poti beneficia si de diverse bonusuri