title image

Dotari studio

Dotarile unui studio sunt foarte importante in activitatea de model de videochat
Decorul vinde iluzii

Cherry Studio – studio de videochat modern

Dotarile unui studio videochat Ploiesti sunt foarte importante si pot avea un rol semnificativ in cresterea castigurilor. Industria videochat-ului s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani si pretentiile membrilor s-au ridicat. Daca la inceput, clientii se multumeau doar cu un model frumos si sociabil, astazi conteaza mai mult imaginea de ansamblu, de la lenjeria de pe patul din studio, pana la coafura modelului. De altfel, diferentele de castiguri dintre videochat practicat de acasa si cel practicat in studioul nostru sunt extrem de mari, iar acest lucru se datoreaza in mare parte dotarilor studioului nostru, dar si a calitatii imaginii.

Decorul vinde iluzii si fiecare element din decor face parte dintr-o poveste. La prima vedere, este un simplu dormitor amenajat cu bun gust, insa in spatele fiecarui obiect de mobilier si accesoriu se afla un intreg concept.
Cherry Studio videochat Ploiesti

Un decor bine pus la punct reprezinta de cele mai multe ori reteta succesului

Multe modele de videochat au inceput lucrand de acasa, din propriul dormitor, ferit de ochii parintilor. Insa, ca model independent, cu siguranta nu ai suficiente fonduri pentru a investi intr-un mobilier de calitate si in amenajarea dormitorului intr-un spatiu perfect pentru videochat. Studioul nostru este unul dintre cele mai moderne si dotate. Obiecte de mobilier de calitate, cu un aspect luxos, lenjerii din satin care sa aprinda imaginatia clientilor, mici detalii si accesorii precum florile proaspete sau lumanarile de pe noptiera fac tabloul perfect. Insa, intr-un studio nu conteaza doar obiectele de mobilier, ci si luminile sau izolarea fonica care contribuie la obtinerea unui ambient sonor de cea mai buna calitate. In fond, in lumea videochatului, cele mai importante elemente sunt imaginea, lumina si sunetul.

Fiecare culoare sau textura a materialelor a fost foarte bine aleasa de profesionisti care au studiat comportamentul clientilor si stiu cam ce isi doresc acestia de la un model de videochat. Acesta este de fapt si unul dintre cele mai mari avantaje ale studioului Cherry Studio. Un decor bine pus la punct alaturi de un model ingrijit, imbracat provocator si cu o atitudine pozitiva reprezinta de cele mai multe ori reteta succesului. Pe langa faptul ca decorul ajuta la cresterea vanzarilor, el contribuie si la crearea unui mediu confortabil si intim pentru modelele noastre. Poti fi sigura ca nu va avea acces nimeni in studioul tau in orele de lucru si nu vei fi deranjata de nimeni. Vei fi astfel relaxata si vei putea interactiona cu membrii fara sa stai cu grija ca cineva va putea intra peste tine.

Dotarile unui studio sunt foarte importante in activitatea de model de videochat

Sunetul si calitatea imaginii sunt la fel de importante intr-un studio de videochat. Iti punem la dispozitie aparaturi de ultima generatie si suport tehnic permanent astfel incat sa iti poti desfasura activitatea in cele mai bune conditii. Luminile vor pune in evidenta atat decorul, cat si atuurile tale fizice. Nici nu stii cat de importante pot fi uneori luminile, calitatea imaginii si a sunetului!
Dupa cum poti observa, dotarile unui studio sunt foarte importante in activitatea de model de videochat, iar pe parcurs, vei afla de la trainerii nostri cum sa folosesti in avantajul tau fiecare element din cadrul studioului nostru de videochat. Cu timpul, vei invata cum sa te pozitionezi mai bine in fata camerei, cum sa te asezi pe pat astfel incat sa inciti imaginatia clientilor, cum sa asezi florile langa pat pentru a crea un decor cat mai spectaculos sau cum sa te folosesti de lumini pentru a iesi tu in evidenta.

Dotarile unui studio sunt foarte importante in activitatea de model de videochat