title image

Despre noi

Cherry Studio este mai mult decat un studio de videochat,
este sansa ta de a deveni independenta si de a trai ”visul american”!
Cherry Studio videochat Ploiesti

Despre noi

Cherry Studio este mai mult decat un studio de videochat, este sansa ta de a deveni independenta si de a trai ”visul american”! Suntem o echipa tanara de profesionisti care te vor ajuta sa te dezvolti, sa inveti cum sa iti pui in valoare atuurile si sa iti cresti increderea in tine. Daca vrei sa simti gustul succesului, sa te bucuri de avantajele unui job de model videochat intr-un studio de videochat, atunci cu siguranta ar trebui sa vii la un interviu la noi!

Pentru noi este extrem de importanta seriozitatea si dorinta de autodepasire.

Designul modern al locatiei, impreuna cu dotarile elegante si mediul de lucru relaxant si prietenos fac din studioul nostru a doua casa pentru tine.
Studioul in care te simti ca acasa

Studio modern

Ne dorim sa colaboram cu persoane dezinhibate, cu o personalitate puternica, serioase si aflate intotdeauna intr-o competitie cu sine pentru autodepasire. In lumea videochatului, daca vrei sa te faci remarcata, nu este de ajuns doar sa fii frumoasa si sa ai un corp de vis, ci trebuie sa stii cum sa vorbesti, cum sa empatizezi cu membrii, sa ii intelegi si sa ii faci sa se relaxeze.

Noi iti punem la dispozitie un studio de videochat modern in care sa te simti ca acasa, insa depinde de tine daca vrei sa devii un model de succes. Te vom sustine la fiecare pas, iti vom oferi ocazia sa participi la traininguri profesionale care sa te ajute sa iti imbunatatesti punctele slabe si sa ti le exploatezi pe cele puternice.

Angajari videochat

Daca nu ai mai lucrat pana acum intr-un studio de videochat, nu ar trebui sa iti faci probleme pentru ca iti vom oferi posibilitatea de a participa la un curs de introducere in videochat sau chiar si la cursuri de limbi straine. Ne dorim sa evoluezi si iti punem la dispozitie toate instrumentele necesare pentru dezvoltarea ta personala si profesionala.

Studioul nostru de videochat se afla într-o locatie centrala, usor accesibila.

Designul modern al locatiei, impreuna cu dotarile elegante si mediul de lucru relaxant si prietenos fac din studioul Cherry Studio a doua casa pentru tine. Aici vei putea lucra in liniste, fara sa te feresti de cineva, cum se intampla de obicei in cazul videochatului practicat acasa si vei avea parte de ajutor de la trainerii nostri sau de la echipa tehnica ori de cate ori intampini o problema.

De-a lungul timpului, am construit o echipa puternica si organizata in care intelegerea si respectul sunt pe primul loc. Impreuna am dus modelele studioului nostru pe primele pozitii in site-urile cu care colaboram. Si tu te poti afla in top! Aplica acum pentru un interviu la unul dintre cele mai profesioniste studiouri de videochat din Ploiesti – Cherry Studio!

Suntem o echipa tanara de profesionisti care te vor ajuta sa te dezvolti si sa-ti cresti veniturile

Iti oferim cel mai avantajos sistem de comisioane, bonusuri salariale si multe alte beneficii care iti permit sa te rasfeti luna de luna si sa ai parte de viata fara griji pe care ti-o doreai dintotdeauna. Astazi la Paris, maine la Milano…poti vizita intregul continent doar din comisioanele pe care le faci in cadrul studioului nostru de videochat!
Iti asiguram confidentialitatea datelor, daca nu vrei ca lumea sa afle ca lucrezi in industria videochatului, desi acest subiect nu mai este de mult un tabu, iar femeile care lucreaza in aceasta industrie au inceput sa fie apreciate pentru curajul pe care il au si pentru puterea cu care trec peste toate prejudecatile.
La Cherry Studio vei invata ca nu exista nici un motiv pentru care sa te simti rusinata ca lucrezi intr-un studio de videochat. Prietenele tale te vor privi cu invidie atunci cand tu vei pasi increzatoare intr-o pereche de pantofi din ultima colectie a unui brand cunoscut, iar in ochii tai se va citi succesul.

Studioul nostru de videochat se afla intr-o locatie centrala, usor accesibila, chiar in Piata Unirii