title image

Confidentialitate

Confidentialitatea este unul dintre elementele cheie ale videochatului
Cherry Studio videochat Ploiesti

Confidentialitate videochat

Confidentialitatea este unul dintre elementele cheie ale videochatului. Este cel care contribuie la o atmosfera relaxanta in studioul de videochat, cel care ofera siguranta modelelor noastre. Prin contractul de confidentialitate ne angajam ca nu vom folosi si nu vom divulga datele tale personale in comunicatiile externe.

Interviu online

Confidentialitatea este un subiect extrem de important si de discutat in domeniul videochatului, iar la Cherry Studio consideram ca discretia fata de adevarata identitate a modelelor nostre este principala noastra datorie. Desi pentru multi dintre noi videochatul este o activitate cat se poate de normala si un job la fel ca oricare altul, exista si persoane care judeca bazandu-se exclusiv pe prejudecati. Daca ai in jurul tau astfel de persoane, nu ar trebui sa iti faci probleme pentru ca nimeni nu va sti cu ce te ocupi daca tu nu vrei asta. Poti trai o viata dubla fara ca cineva sa banuiasca ca tu te ocupi in timpul liber de videochat. In acest fel, imaginea ta nu va avea de suferit.

De partea tehnica ne ocupam noi! Vei lucra in spatele unui username ales de tine pentru a-ti proteja identitatea reala, iar noi ne vom asigura ca iti vom divulga niciodata datele personale in afara studioului de videochat. Orice fotografie profesionista sau filmulet de promovare vor fi difuzate pe website-urile de promovare doar cu acordul tau. La Cherry Studio avem grija ca siguranta ta sa fie intotdeauna pe primul loc!

Cherry Studio considera ca discretia fata de adevarata identitate a modelelor nostre este principala noastra datorie

Confidentialitate videochat

Modelele sunt tratate cu multa seriozitate si profesionism

Confidentialitatea in videochat nu se refera doar la ascunderea job-ul tau fata de rude sau prieteni care nu sunt de acord cu o astfel de activitate, ci si la protejarea propriei persoane in fata clientilor. Trebuie sa ai foarte mare grija ce informatii oferi persoanelor cu care interactionezi pe website-urile de videochat pentru ca orice mica scapare, orice mica informatie personala pe care o divulgi chiar si fara sa vrei te poate afecta intr-un mod negativ. Trainerii nostri te vor pregati si iti vor explica detaliat cum sa vorbesti cu clientii, ce informatii sa le oferi si ce informatii sa nu le oferi pentru a-ti proteja cat mai bine identitatea.

Confidentialitatea este unul dintre elementele cheie ale videochatului. Este cel care contribuie la o atmosfera relaxanta in studioul de videochat, cel care ofera siguranta modelelor noastre. Prin contractul de confidentialitate ne angajam ca nu vom folosi si nu vom divulga datele tale personale in comunicatiile externe.
Confidentialitatea este si un criteriu in functie de care sa alegi studioul de videochat perfect pentru tine. Daca un studio de videochat este preocupat de siguranta ta si face orice pentru a te proteja pe tine si identitatea ta, atunci poti fi sigura ca este unul serios. La Cherry Studio, activitatea modelelor noastre este tratata cu multa seriozitate si profesionism, iar confidentialitatea este una din principalele subiecte pe care le aducem in discutie in momentul interviului. Pe tot parcursul colaborarii, poti fi sigura ca esti in siguranta si ca imaginea ta nu va avea de suferit!
O masura eficienta de siguranta este restrictionarea accesului din Romania pe website-urile de videochat cu care colaboram. In acest fel, ne vom asigura ca imaginea si integritatea ta nu vor fi afectate si ca vei fi in deplina siguranta. Un stres in minus, am putea spune! Pentru ca vei putea sa iti faci meseria fara sa te intrebi daca in spatele userului cu care interactionezi nu este vreun prieten sau vreo ruda. La Cherry Studio acest lucru nu se va intampla niciodata.