title image

Castiguri videochat

Cherry Studio are cel mai avantajos sistem de comisioane,
iar acest lucru nu poate fi decat un avantaj pentru tine
Cat pot castiga din videochat?

Cel mai avantajos sistem de comisioane

Una din intrebarile pe care le primim cel mai des la interviuri este: ”Cat pot castiga din videochat?”. Auzim peste tot ca industria videochat-ului este una extrem de profitabila si din care te poti imbogati rapid. Adevarul este undeva la mijloc. Poti trai fara griji din banii de videochat chiar din prima luna daca iti dai interesul, asculti sfaturile trainerilor si ai grija in cel mai mic detaliu de aparitia ta, atat din punct de vedere fizic, cat si din punct de vedere al atitudinii.

Unii spun ca toate castigurile uriase in lumea videochatului sunt doar niste iluzii. Noi iti spunem ca poti ajunge la mii de Euro castig dupa cateva luni daca iti doresti acest lucru. Iata de ce depind in mare parte castigurile tale in studioul nostru de videochat:

Infatisare fizica placuta

Daca ai grija de aparitiile tale in fata camerei web, atunci nu ar trebui sa iti faci probleme pentru castiguri. Atata timp cat ai o infatisare placuta, un aspect ingrijit si un zambet larg pe fata, vei atrage din ce in ce mai multi clienti pe site-urile de videochat.

Interviu Online

Atitudine potrivita

Nu este de ajuns doar un chip frumos in industria videochatului. Trebuie sa existe un echilibru intre aspectul fizic si personalitatea ta. Majoritatea membrilor cauta modele sociabile, care empatizeaza cu ei si ii inteleg. Cu cat vei sti sa te comporti cat mai frumos cu clientii de pe site-urile de videochat, cu atat vei castiga mai mult pentru ca ei vor reveni mereu la tine.

Receptivitate la sfaturi

Trainerii nostri te vor sustine permanent cu sfaturi si recomandari in fiecare moment pentru a te ajuta sa iti maximizezi incasarile. Cu cat esti mai serioasa si mai receptiva la sfaturile trainerilor, cu atat vei avea castiguri mai mari.

Interviu Online
Comisioane videochat

Comisioane Cherry Studio

Cherry Studio are cel mai avantajos sistem de comisioane, iar acest lucru nu poate fi decat un avantaj pentru tine. Comisioanele pornesc de la 50% in functie de timpul petrecut online. Pe langa aceste comisioane, poti beneficia si de diverse bonusuri, cum ar fi bonusul de performanta. La angajare vei primi un bonus de 100$ pentru a te rasfata cu tinute de lucru cat mai senzuale sau jucarii care sa atraga atentia barbatilor. Ne plac colaborarile de durata si credem in relatiile de prietenie care se formeaza de-a lungul timpului in echipa noastra, asa ca, daca te integrezi rapid in colectivul nostru si iti place ce faci, dupa primul an petrecut la Cherry Studio vei mai primi un bonus de fidelitate, urmand ca acesta sa creasca treptat.

Castigurile in videochat te ajuta sa ai o viata fara griji, sa te rasfeti oricand ai nevoie si sa iti cumperi orice

Atunci cand vine vorba de castiguri, totul este subiectiv pentru ca depinde in mare parte de ambitia, seriozitatea si perseverenta ta. In medie, un model angajat la noi in studio castiga in prima luna undeva la 500-1.000 Euro, insa au existat si cazuri in care media a fost depasita. Poti fi chiar tu urmatorul model de videochat care castiga peste media noastra!
Dupa cum poti vedea, castigurile pe care le poti realiza in cadrul studioului nostru de videochat te ajuta sa ai o viata fara griji, sa te rasfeti oricand ai nevoie si sa iti cumperi orice, oricand, fara sa iti pui problema banilor. Daca vrei sa te bucuri de castiguri mari in cadrul Cherry Studio, tot ce trebuie sa faci este sa ai incredere in propriile forte, sa iti etalezi cat mai bine atuurile si sa ai o atitudine pozitiva! Toate aceste lucru te vor duce in topul modelelor preferate pe website-urile de videochat si in topul celor mai bine platite modele din studioul nostru!

Comisioanele pornesc de la 50%, in functie de timpul petrecut online