title image

Program

Cherry Studio are un program flexibil
Cherry Studio Videochat Ploiesti

Program flexibil

Unul dintre cele mai mari avantaje ale job-ului de model in cadrul unui studio de videochat este programul flexbil. Acesta este de fapt si motivul principal pentru care foarte multe studente opteaza pentru videochat in timpul liber. Nu iti impune nimeni sa lucrezi 8 ore, intr-un anumit interval de timp, ci tu iti faci programul in functie de timpul pe care il ai si pana la urma si de chef. Insa nu uita de faptul ca incasarile tale depind in mod direct de timpul pe care il petreci in studioul nostru de videochat si de interesul pe care il acorzi acestei activitati. Exista si modele care reusesc intr-un timp scurt sa incaseze sume de bani uriase si implicit comisioane si bonusuri semnificative. Insa acest lucru se intampla de obicei la modelele care au o anumita experienta, care stiu cum sa se comporte cu clientii si iau in seama toate sfaturile trainerilor nostri. De fapt, rolul esential al trainerilor nostri este sa te ajute sa iti cresti productivitatea si sa ai incasari cat mai mari de-a lungul timpului fara sa fii nevoita sa stai de dimineata pana seara in studioul de videochat.

Programul studioului nostru de videochat se desfasoara pe parcursul a 3 ture:
  • Tura de dimineata: 6:00 – 14:00
  • Tura de dupa masa: 14:00 – 22:00
  • Tura de noapte: 22:00 – 6:00
Angajari videochat Ploiesti

Cherry Studio are un program flexibil

In functie de propriul program, poti alege una dintre turele de mai sus. Important este sa lucrezi 8 ore pe zi. Sunt unele modele care isi aleg tura in functie de orele la care au un randament mai bun. Alte modele aleg tura de noapte, iar pe timp de zi isi iau si un al doilea job. Mai sunt si modele studente care isi aleg tura de lucru in functie de programul de la facultate.

In industria videochatului, daca vrei sa ai succes, trebuie sa iti pui la punct un plan de la care sa nu te abati. Stii de ce modelele care fac videochat de acasa, din dormitorul propriu nu au castiguri atat de mari, in ciuda faptul ca incaseaza comisionul in procent de 100%? Raspunsul este unul simplu: haosul. Atunci cand lucrezi de acasa, nu poti tine cont de un program de lucru si nici nu vei fi atat de productiva ca in cadrul unui studio de videochat. Tocmai de aceea, consideram ca succes sta in primul rand in planul riguros pe care ti-l faci. Asta nu inseamna insa ca nu te poti abate de la el atunci cand intervin situatii neprevazute.

Cand am spus ca Cherry Studio are un program flexibil, nu ne-am referit ca poti ajunge la studio si poti pleca oricand vrei. Programul flexibil consta in faptul ca iti poti alege singura turele pe care sa lucrezi. Acest program trebuie sa il stabilim impreuna si trebuie respectat de ambele parti.

Cherry Studio rasplateste modelele pentru seriozitate si punctualitate prin diverse bonusuri

La Cherry Studio punem mare pret pe seriozitate si punctualitate si ne rasplatim modelele pentru aceste calitati prin diverse bonusuri sau chiar premii. In plus, suntem deschisi la orice problema ar putea sa apara si sa necesite modificarea programului, asa ca, nu ezita sa ne contactezi ori de cate ori intervine o urgenta si nu mai poti respecta programul initial. Suntem aici sa iti oferim solutii.
Studioul nostru de videochat se afla chiar in centrul Bucurestiului, in Piata Unirii. Turele au fost gandite in asa fel incat sa nu pierzi prea mult timp in trafic si sa eviti aglomeratia de la orele de varf. Nu ne dorim sa iti incepi ziua in sunete de claxoane si in imbrancituri la metrou si nici sa pierzi 3-4 ore pe zi in drum spre studioul nostru.

Suntem aici sa iti oferim solutii.