title image

Modalitati de plata

Colaborare cu Cherry Studio este transparenta si corecta
Cherry Studio videochat Ploiesti

Cel mai avantajos sistem de comisioane

Cherry Studio este unul dintre studiourile de videochat cu cel mai avantajos sistem de comisioane, dar si cel care ofera cele mai multe bonusuri si premii modelelor care sunt interesate de o dezvoltare personala si profesionala in cadrul studioului nostru. Pe langa toate aceste beneficii financiare, modele Cherry Studio se bucura de aprecierea si de sustinerea echipei noastre, fapt ce ajuta si la cresterea increderii in sine.

Interviu Online

Ne dorim seriozitate din partea modelelor noastre si oferim la randul nostru seriozitate. Ne place sa dezvoltam relatii de prietenie in care increderea si respectul sa fie pe primul loc si sa se manifeste reciproc. Iar acest lucru se observa in sistemul nostru de plata. Suntem si printre singurii care ofera un sistem de comisioane intre 50 – 65% bazat pe implicarea personala, prin timpul petrecut online, si nu in functie de incasari. Insa unul dintre miturile cele mai vehiculate atunci cand vine vorba de videochat este faptul ca firmele isi retin un comision mult prea mare si nici nu platesc la timp. Cherry Studio intotdeauna si-a dus pana la final angajamentele fata de modelele din echipa, angajamente ce se regasesc si in contractul de munca, 100% legal.

Angajari videochat Ploiesti

Modalitati de plata

Revenind la plata, aceasta se face ca in cadrul oricarei firme, de 2 ori pe luna: in data de 1 a fiecarei luni (pentru perioada de lucru 1-15 ale lunii precedente) si in data de 16 (pentru perioada de lucru 16-30/31 ale lunii precedente). Insa acest lucru poate fi adaptat in functie de nevoile tale.

Unele modele vor plata doar o singura data pe luna, in timp ce altele isi doresc plata in alte zile ale lunii. Detaliile precum incasari, comisioane si plata sunt de obicei discutate si stabilite in cadrul primului interviu videochat.

In ceea ce priveste modalitatile de plata, ai mai multe variante. Poti opta pentru varianta cash/numerar sau pentru varianta contului bancar, in functie de cum iti este mai comod. Si acest aspect va fi discutat in cadrul interviului sau in momentul semnarii contractului.

Mai mult decat atat, daca ai nevoie vreodata de vreun imprumut sau vreun avans, tot ce trebuie sa faci este sa discuti deschis cu noi. Intotdeauna am apreciat sinceritatea si daca te putem ajuta sa rezolvi o problema urgenta, o vom face intr-un timp cat mai scurt. Modelele cu o anumita vechime si care au dat dovada de seriozitate in cadrul colaborarii noastre au dreptul la imprumuturi substantiale, in conditii avantajoase. Exista situatii in care modelele au nevoie de un imprumut pentru cumpararea unei masinii, a unui apartament, sau chiar pentru o operatie estetica si au beneficiat de imprumuturi din partea studioului nostru, ca o recompensa pentru dedicarea de care au dat dovata in toti acesti ani.

Ce spun modelele Cherry

Detaliile precum incasari, comisioane si plata sunt de obicei discutate si stabilite in cadrul primului interviu

Ne dorim o colaborare sincera, transparenta si corecta, mai ales din punct de vedere financiar, iar profesionalismul nostru si-a spus cuvant de multe ori in acest sens (mai multe detalii poti vedea si in sectiunea de Incasari modele). Vom respecta contractul de munca semnat in fiecare mic detaliu si iti vom plati comisioanele aferente, alaturi de bonusurile cuvenite la data pe care am stabilit-o impreuna.
Daca si tu vrei castiguri mari, comisioane si bonusuri avantajoase, si un sistem de plata bine pus la punct, exact ca in marile corporatii sau companii, atunci aplica pentru un job de model la Cherry Studio! Noi abia asteptam sa te cunoastem!

Ne place sa dezvoltam relatii de prietenie in care increderea si respectul sa fie pe primul loc