title image

Comisioane

Sistemul nostru de acordare a comisioanelor este destul de simplu si avantajos pentru orice model
Cat pot castiga din videochat?

Cel mai avantajos sistem de comisioane

Cherry Studio ofera cel mai avantajos sistem de comisioane pentru modelele care opteaza pentru o cariera in videochat si pentru o viata fara griji. De multe ori suntem intrebati care sunt comisioanele pe care le oferim in cadrul studioului nostru, iar raspunsul nostru este unul simplu: intre 50-65%, in functie de timpul petrecut online, la care se adauga si alte bonusuri. Suntem un studio de videochat 100% legal, ce pune mare accent pe corectitudine si transparenta, mai ales cand vine vorba de partea financiara.

Ne dorim o colaborare de lunga durata cu persoanele serioase, care iubesc ceea ce fac si vor sa se dezvolte cat mai mult, atat din punct de vedere personal, cat si profesional.

Interviu Online

Investim in permanenta in decoruri cat mai moderne, care sa atraga clientii, in echipamente profesionale de ultima generatie care asigura o calitate excelenta a sunetului si imaginii, dar mai presus de toate, investim intr-o echipa de specialisti tehnici care sa se asigure ca totul merge corespunzator 24/24. Sa nu mai vorbim de trainerii care sunt disponibili oricand cu sfaturi si recomandari pentru toate fetele care nu am mai pasit niciodata intr-un studio de videochat, dar si pentru cele cu experienta care se confrunta din cand in cand cu situatii neprevazute.

La Cherry Studio iti punem la dispozitie toate conditiile necesare pentru a-ti putea desfasura activitatea in deplina liniste, fara sa te deranjeze cineva sau fara sa iti fie compromisa imaginea. In functie de randamentul pe care il dai si de incasarile pe care la realizezi pe site-urile de videochat, vei primi un comision.

Sistemul nostru de acordare a comisioanelor

este destul de simplu si avantajos pentru orice model

Comision 50%

Comision de baza

+2%

Peste 90 ore petrecute online pe perioada

+5%

Peste 100 ore petrecute online pe perioada

+5%

Incasari mai mari de 10.000 $ pe perioada

+5%

Dupa primul an alaturi de echipa Cherry Studio

Castigurile in videochat te ajuta sa ai o viata fara griji, sa te rasfeti oricand ai nevoie si sa iti cumperi orice

Din experienta cu modelele care lucreaza deja in studioul nostru de videochat, putem spune ca in prima luna, comisionul este cuprins de obicei intre 500 – 1.000 $, insa aceasta nu este o regula generala. Au fost si fete care au depasit cu mult aceasta medie datorita perseverentei, seriozitatii si atitudinii. Poti ajunge la mii de dolari castigati lunar daca iei in considerare sfaturile trainerilor nostri, ai o atitudine potrivita, ai un aspect ingrijit si stii sa empatizezi cu membrii.
Cu cat interactionezi mai mult cu membrii si te faci placuta de ei, ei vor reveni, tu vei urca in top, iar castigurile vor incepe sa creasca din ce in ce mai mult. La fel si comisionul tau!

Comisioanele pornesc de la 50% pana la 65% in functie de timpul petrecut online, pe langa aceste comisioane, poti beneficia si de diverse bonusuri.