title image

Bonusuri

La Cherry Studio exista mai multe tipuri de bonusuri
Angajari videochat Ploiesti

Bonusuri Cherry Studio

Orice model intr-un studio de videochat trebuie sa depuna o munca asidua pentru a ajunge la un nivel inalt si pentru a se regasi in topul celor mai cautate fete pe site-urile de videochat. Aceasta munca si dorinta permanenta de evolutie se rasplateste la Cherry Studio prin bonusuri! Pe langa comisioanele care depind in mod direct de activitatea ta in studioul de videochat si de perioada petrecuta online intr-o perioada, bonusurile sunt acordate pentru munca depusa si pentru performantele inregistrate.

La Cherry Studio exista mai multe tipuri de bonusuri care te ajuta sa iti cresti castigurile din fiecare luna. Iata care sunt acestea!

Bonus de recomandare

Majoritatea modelelor de videochat recomanda si prietenelor dezinvolte aceasta activitate tocmai datorita castigurilor foarte mari. Daca si tu ai vreo prietena sau cunostinta care are o infatisare fizica placuta si o personalitate puternica, spune-i sa vina la un interviu la Cherry Studio! Daca trece interviul si devine colega ta, pe toata durata in care ea este model in studioul nostru de videochat, tu vei primi un bonus intre 100$ si 300$ in functie de incasarile ei! Acest bonus este un fel de multumire din partea noastra pentru ca te-ai implicat in aducerea unui membru valoros in echipa noastra de modele de videochat.

Bonusul de angajare

Nu multe fete au curajul sa treaca peste prejudecati si sa aleaga o cariera in videochat. Iar acest lucru merita cu siguranta rasplatit! Asa ca, daca treci de interviu, semnezi contractul si esti serioasa in activitatea pe care o desfasori, vei primi un bonus de angajare de 100 $! Acest bonus va trebui sa il investesti in tine si in activitatea ta de videochat si sa iti cumperi tinute de lucru si jucarii care sa te ajute sa atragi cat mai multi membrii.

Bonus de performanta

In orice domeniu performanta este rasplatita. Si la Cherry Studio avem un bonus de performanta pentru fetele care isi doresc sa progreseze si sa se dezvolte din punct de vedere profesional. Iata ce presupune bonusul de performanta:

la 1500 $ / perioada si 84 ore online primesti 50$
la 3000 $ / perioada si 84 ore online primesti 100 $

Bonus Travel

Pentru ca stim ca munca este munca dar si relaxarea conteaza Cherry Studio te rasplateste cu un city break intr-o locatie aleasa de tine in Europa.

Bonus Beauty & Spa

Multe modele vor castiguri cat mai mari si lucreaza de luni pana duminica, mai ales atunci cand le face placere activitatea pe care o desfasoara. Daca si tu te afli in aceasta situatie, atunci cu siguranta vei avea un motiv de fericire pentru ca avem un bonus pentru tine!Avem bonus in fiecare luna pentru cel mai performant model de videochat o zi de rasfat la un centru de infrumusetare.

Bonus de fidelitate

Am mai spus ca ne plac colaborarile de durata si relatiile de prietenie care se leaga de-a lungul timpului in cadrul echipei noastre. Bonusurile de fidelitate sunt oferite in semn de rasplata ca ati stat atat de mult timp alaturi de noi. Ele functioneaza de multe ori si ca o motivatie pentru modelele mai vechi. Astfel, pentru un an petrecut in echipa Cherry Studio primesti un voucher cadou de 500$!

Toate aceste bonusuri vor fi discutate si in cadrul interviului. Daca iti doresti sa fii un model de top in domeniul videochatului, sa lucrezi intr-unul dintre cele mai mari si moderne studiouri de videochat din Ploiesti si sa beneficiezi de castiguri semnificative, te asteptam in echipa noastra!

Bonusurile de la Cherry Studio te ajuta sa iti cresti castigurile din fiecare luna