title image

Avantaje

Cherry Studio promoveaza un job modern si iti ofera posibilitatea sa-ti castigi independenta financiara prin propriile forte, in conditii legale, indiferent de calificarea si experienta anterioara.
Cat pot castiga din videochat?

Avantaje reale

Castigurile atractive, seriozitatea, profesionalismul, confidentialitatea si discretia sunt doar cateva dintre motivele de a te alatura echipei noastre si a alege un loc de munca in videochat. Daca esti fata si ai peste 18 ani, daca esti o persoana care vrea sa devina independenta financiar, careia ii place sa evolueze pe toate planurile, echipa noastra formata din profesionisti in domeniu te asteapta sa te alaturi pentru a realiza tot ce iti doresti, muncind impreuna cu Cherry Studio.

Interviu Online

Investim in permanenta in decoruri cat mai moderne, care sa atraga clientii, in echipamente profesionale de ultima generatie care asigura o calitate excelenta a sunetului si imaginii, dar mai presus de toate, investim intr-o echipa de specialisti tehnici care sa se asigure ca totul merge corespunzator 24/24. Sa nu mai vorbim de trainerii care sunt disponibili oricand cu sfaturi si recomandari pentru toate fetele care nu am mai pasit niciodata intr-un studio de videochat, dar si pentru cele cu experienta care se confrunta din cand in cand cu situatii neprevazute.

La Cherry Studio iti punem la dispozitie toate conditiile necesare pentru a-ti putea desfasura activitatea in deplina liniste, fara sa te deranjeze cineva sau fara sa iti fie compromisa imaginea. In functie de randamentul pe care il dai si de incasarile pe care la realizezi pe site-urile de videochat, vei primi un comision.

Beneficii


Castig garantat de 4000 lei pe luna in primele 3 luni

Contract Legal

Comisioane progresive

Premii si bonusuri lunare

Bonus 100% pentru fiecare prietena adusa sa lucreze cu noi

Abonamente la sala de fitness, coafor, cosmetica si spa

Corectitudine in efectuarea platilor salariale

Sedinte foto si video gratuite

Training-uri de specialitate

Asistenta tehnica 24/24 ore

Camere de lucru elegante si dotate corespunzator

Traineri calificati

Confidentialitate maxima

Locatie de vis cu dotari ultramoderne si camere luxoase

Castigurile in videochat te ajuta sa ai o viata fara griji, sa te rasfeti oricand ai nevoie si sa iti cumperi orice

Din experienta cu modelele care lucreaza deja in studioul nostru de videochat, putem spune ca in prima luna, comisionul este cuprins de obicei intre 500 – 1.000 $, insa aceasta nu este o regula generala. Au fost si fete care au depasit cu mult aceasta medie datorita perseverentei, seriozitatii si atitudinii. Poti ajunge la mii de dolari castigati lunar daca iei in considerare sfaturile trainerilor nostri, ai o atitudine potrivita, ai un aspect ingrijit si stii sa empatizezi cu membrii.
Cu cat interactionezi mai mult cu membrii si te faci placuta de ei, ei vor reveni, tu vei urca in top, iar castigurile vor incepe sa creasca din ce in ce mai mult. La fel si comisionul tau!

Comisioanele pornesc de la 50%, pe langa acest comision, poti beneficia si de diverse bonusuri.