title image

Arta seductiei in videochat

Arta seductiei in videochat

Orice model de videochat ar trebui sa aiba cateva arme ale seductiei pe care sa le foloseasca pentru a atrage clientii si pentru a-i mentine cat mai mult in camera de chat. Seductia are un rol important in cadrul studiourilor de videochat, si daca stii cum sa folosesti aceste arme cu cap, cu siguranta te vei bucura de castiguri cat mai mari. Se spune ca barbatii pun accentul pe aspectul fizic, dar atractivitatea creste in momentul in care ei intra in discutie cu o femeie inteligenta.

 

In momentul in care intri intr-un studio de videochat, trebuie sa stii cum sa atragi clientii in discutii indelungate, cum sa iti pui corpul in evidenta, cum sa faci anumite gesturi care sa le aprinda imaginatia si sa te misti pentru a le capta atentia totala. Daca crezi ca nu te pricepi atat de mult la arta seductiei nu trebuie sa iti faci prea multe probleme pentru ca acesta este rolul trainerilor din studioul de videochat – de a te invata si de a te indruma pe drumul catre succes.

 

Iata care ar trebui sa fie armele tale de seductie in cadrul unui studio de videochat:

1. Limbajul trupului
Specialistii sustin ca 50% din procesul de seductie tine mai mult de comunicarea non-verbala. Poti transmite multe emotii, trairi si sentimente cu un simplu gest senzual care sa atraga atentia unui barbat si care sa ii ia mintile. In videochat nu vorbim doar de frumusete sau inteligenta, ci si de modul in care te joci cu trupul pentru a mentine atentia interlocutorului cat mai mult timp. De multe ori, limbajul trupului este cel care impresioneaza chiar de la prima vedere.

 

 

Atitudinea este cea care face diferenta in cele mai multe situatii intre un model de succes si unul aflat la inceput de drum. O mana in par la momentul potrivit, un zambet strengar sau o atingere senzuala poate fi momentul decisiv in care ai castigat un client pe o perioada mai lunga de timp. Pentru ca scopul tau principal nu este ca acel client sa isi petreaca cat mai mult timp pe chat, ci sa revina ori de cate ori are nevoie de un refugiu, stiind ca poate gasi linistea la tine.

 

2. Costumatii senzuale
Erotismul unei sesiuni de videochat vine de cele mai multe ori din costumatia pe care tu o porti. Tocmai de aceea, majoritatea modelelor de videochat au la dispozitie mai multe costumatii pe care le pot schimba in functie de starea de spirit. Important este sa te simti si confortabil si sa arati acest lucru interlocutorului tau. Tinutele mai senzuale, materialele pretioase transmit anumiti stimuli sexuali si joaca un rol important in procesul de seductie. O costumatie senzuala, alaturi de un machiaj seducator si de niste bijuterii care sa te puna in valoare, pot face minuni in cadrul unui studio de videochat.

 

3. Increderea in tine
O parte importanta a seductiei este si increderea in tine. Barbatii apreciaza modelele cu stapanire de sine, un pic dominante, care au incredere in puterea lor de seductie. Frumusetea este legata de increderea pe care o afisezi in fata camerei video, iar acest lucru este observat mai ales de catre clienti. Increderea in propriile forte poate fi exprimata si prin zambetele sincere si comportamentul jovial pe care il afisezi. Daca adopti atitudinea potrivita si inveti cum sa flirtezi subtil cu interlocutorii, te vei bucura nu doar de castiguri mari, ci si de o reputatie pe masura in lumea videochatului. Indrazneste sa crezi in tine si paseste sigura pe tine pe drumul catre succes!