title image

Incasari modele

La Cherry Studio ai GARANTAT 4000 de lei pe luna timp de 3 luni !
Cherry Studio videochat Ploiesti

Castiguri videochat

Multe dintre studiourile de videochat nou aparute pe piata atrag fetele prin oferte de tipul ”castiguri de mii de dolari inca din prima luna”. Vom fi sinceri cu tine si iti vom spune din start ca acest lucru nu este posibil din prima luna. Oricat de multa experienta ai avea si oricat de sociabila ai fi, nu vei putea atinge niciodata incasari de 6.000 – 7.000 $ in prima luna si iti vom spune si de ce. De obicei, prima luna este de acomodare, iar acest lucru nu se intampla doar in industria videochatului, ci in orice domeniu. In momentul in care iti schimbi un job, ai nevoie de o perioada de acomodare cu noii colegi, cu spatiul de lucru, cu echipamentele, etc. In prima luna vei avea mai multe intalniri cu trainerul care iti va explica care sunt standardele studioului de videochat, ce ne dorim de la tine, cum functioneaza lucrurile si multe alte detalii care te vor ajuta ulterior in desfasurarea activitatii.

Din experienta proprie, putem spune ca in prima luna, media castigurilor se situeaza undeva intre 500 – 1.000 $. Am avut si modele care au depasit acest prag, dar in niciun caz nu s-au putut lauda cu castiguri de mii de dolari. De altfel, in medie, la un program lejer de 8 ore pe zi, un model de videochat ajunge la un castig lunar de aproximativ 3.000 $. Desigur, acest prag poate fi depasit foarte usor daca iti dai interesul si iti folosesti programul de lucru intr-un mod cat mai eficient, exact asa cum te-au invatat trainerii nostri.

Cherry Studio este un studio de videochat profesionist Ploiesti, ce pune accentul pe transparenta relatiilor dintre angajat-angajator. Tocmai de aceea, am decis sa iti punem la dispozitie cateva statistici ale incasarilor pentru unele dintre modelele noastre. Acest lucru te va ajuta pe tine sa iei decizia in functie de dovezile materiale, si nu in functie de miturile care circula mai ales in cazul studiourilor mai mici, care au nevoie de promovare intensa si promit castiguri ireale.

Angajari videochat Ploiesti

Comisioane Cherry Studio

Nu iti putem garanta un anumit venit in fiecare luna pentru ca acest lucru depinde exclusiv de tine si de performantele tale. Insa iti putem garanta faptul ca daca te tii de treaba, iti place ceea ce faci si inveti sa socializezi cat mai bine cu membrii, iti vei putea permite orice fara sa te mai gandesti la pret. Noi te vom ajuta la orice pas sa iti imbunatatesti tehnicile de comunicare, sa iti pui atuurile in valoare cat mai mult, sa fii cat mai senzuala si sa le oferi membrilor exact ceea ce vor.

Iti oferim comisioane de la 50% din incasari, dar si bonusuri de performanta, fidelitate sau pentru alte ocazii. Comisioanele, bonusurile si premiile pe care le oferim periodic iti vor aduce un castig constant de care te poti bucura. Poti vedea mai multe despre sistemul nostru de comisioane, bonusuri si modalitati de plata in sectiunea de Castiguri.

Cherry Studio este un studio de videochat profesionist, ce pune accentul pe transparenta activitatii de videochat

Activitatea de videochat desfasurata in cadrul Cherry Studio este 100% legala, si are loc in baza unui contract de munca semnat de ambele parti. Ne dorim seriozitate si oferim seriozitate la randul nostru. In fiecare luna ne vom asigura ca iti primesti la timp banii incasati, iar taxele si contributiile la stat vor fi platite conform legii.
Daca iti doresti sa ai un trai mai bun, sa iti poti face orice pofta si sa nu mai ai grija banilor, te asteptam la un interviu pentru un post de model la Cherry Studio!

Iti oferim comisioane de la 50% din incasari, dar si bonusuri de performanta, fidelitate sau pentru alte ocazii