title image

Angajari videochat

Cherry Studio Studio Videochat Ploiesti
Studio videochat Ploiesti

Angajari videochat

Din ce in ce mai multe fete opteaza pentru o cariera de model in domeniul videochatului din diverse motive, iar asta s-a vazut si in cadrul echipei noastre care se mareste de la an la an. Daca vrei si tu sa faci parte din echipa Cherry Studio si sa te bucuri de toate avantajele pe care ti le oferim, te asteptam la un interviu! Dar pana atunci, hai sa ne cunoastem mai bine!

Noi sunt echipa Cherry Studio, unul dintre cele mai moderne si profesioniste studiouri de videochat din Ploiesti. Studioul nostru este situat intr-o zona centrala, usor accesibila. Orarul de lucru este flexibil si poate fi adaptat foarte usor in functie de programul tau zilnic. Avem unul dintre cele mai dotate studiouri de videochat, cu decoruri luxoase, echipamente de ultima generatie, sisteme de lumini si sunet care ajuta intr-o mare masura la cresterea castigurilor.

Interviu Online

Fetele care fac parte din echipa noastra au un aspect fizic placut, dar si o personalitate pe masura. Ne plac fetele serioase, care isi dau interesul si vor sa devina din ce in ce mai bune in acest domeniu. Iar acest lucru se observa cu timpul, unele dintre modele noastre aflandu-se deja in topul celor mai cunoscute modele de pe site-urile de videochat. Insa, nimeni nu s-a nascut invatat, iar noi vom fi aici pentru tine pe tot parcursul colaborarii. Avem cei mai buni traineri din domeniu, iar acestia te vor invata cum sa iti pui in valoare punctele forte si cum sa ti le corectezi pe cele slabe, cum sa atragi membrii cu personalitatea ta, cum sa empatizezi cu ei, sa ii intelegi si sa le oferi ceea ce isi doresc.

Ne dorim sa evoluam impreuna si nu putem face acest lucru decat in echipa. Asa ca, daca ai spirit de echipa, vrei sa te dezvolti atat din punct de vedere personal, cat si profesional, si sa inveti toate secretele videochatului, aplica acum la un interviu la Cherry Studio!
0790 563 727

Conditii de angajare

Avem cel mai avantajos sistem de comisioane, iar acesta este si unul dintre motivele pe care un job de model la Cherry Studio este atat de cautat. Ne alegem modelele dupa niste standarde foarte bine puse la punct pentru ca ne dorim sa crestem impreuna si sa ne bucuram de succes. Iata cum arata pentru noi un model de succes in domeniul videochatului:

  • Varsta de peste 18 ani
  • Aspect fizic placut si ingrijit (frumusetea este relativa, ne dorim de la tine sa stii sa te faci placuta si sa ai intotdeauna o aparitie ingrijita)
  • Personalitate puternica
  • Zambet cald si sincer
  • Capacitatea de a asculta si de a empatiza cu membrii
  • Abilitati de comunicare dezvoltate (atat in limba romana, cat si in limba engleza)
  • Incredere in sine si in propriile atuuri

Te asetptam intr-un mediu de munca intim, intr-un studio elegant si ultramodern, un studio pozitionat central

In cadrul echipei noastre vei gasi mereu respect si seriozitate. Consideram ca la baza oricarei relatii sta increderea si respectul reciproc. Toti suntem egali si ne ajutam in orice problema am avea, ne setam mereu o atitudine pozitiva si rezolvam orice conflict ar aparea cu mult calm si rabdare.
Nu am uitat nici de confidentialitate! Poti fi sigura ca nu vom dezvalui date personale unor terte parti si nici nu vom folosi poze sau filmulete de prezentare in alte scopuri decat promovarea ta pe site-urile de videochat. Accesul persoanelor din Romania nu este acceptat pe site-urile de videochat pe care noi colaboram, asa ca, imaginea ta nu va avea de suferit!

In cadrul echipei noastre vei gasi mereu respect si seriozitate